Tenkte !

Ja akkurat nå tenkte jeg jeg kunne ha en liten "konkuranse" den går ut på at den som skriver den to hundrede kommentaren skal få en blogg vurdering, fine ord og denslaks du kan skrive om.. Så skriv skriv skriv.

Ja men.. I dag reiste Vilde og det er helt forferdelig¨, klarer ikke og slutte og tenke på hun ! Savner hun sykt. Men jeg skal opp til hun i vinterferien, det gleder jeg meg sykt til. Men ja før Vilde reiste var jeg, Malene, Vilde moren til Vilde og Emilie på fløyen, men det var dumt at det var så mye tøke/skyer vi kunne ikke se den flotte utsikten, og det var helt hvitt.. Etter fløyen gikk vi på macen og spiste burger og promfritt. Også tokk vi en is i hånden. Etter det tuslet vi rundt i byen, kjempe koselig.. Også var det tog stasjonen.. Det var helt forferdelig jeg begynte og gråte med en gang vi kom inn døren. Vilde og gråt, å da ble det bare verre for meg.. Så når mamma kom klemte jeg hun sykt hardt.. Også klemte jeg Vilde alt jeg kunne kjempe lenge ett par ganger.. Om en time er hun hjemme, 7 timer vekke fra meg. Men hun skal logge på msn då, så vi får snakket litt. Men jeg tror jeg susler opp og tar meg litt mat jeg (chips og brus) snakkes. HUSK KONKURANSEN !

Redigerte dette bilde i dag, hentet bilder fra googler og redigerte de så satt jeg de sammen til ett bilde.. snx

 

8 kommentarer

Mette LV - en fotoblogg

23.jan.2011 kl.21:54

Så koselig med snart 200 kommentarer :)

Vilde

23.jan.2011 kl.23:18

ABV jeg savner deg så sykt, har grått i over sju timer i strekk nå og jeg drukner snart i mine egne tårer :'( jeg vil så gjerne tilbake nå med en gang og bli i Bergen for alltid. Hvorfor må verdens beste mennesker bo så langt unna?! Livet er sykt urettferdig :'( dette har vært den beste helgen i hele mitt liv på grunn av dere <3 love you !
200 kommentarer kommer nok til å bli vanskelig ;D<3

GryStokka

24.jan.2011 kl.15:23

sv; takk :-))
stilig bilde:-)
SV: så bra ! : )

Mette

25.jan.2011 kl.14:20

Husk at vennskap ikke kjenner noen grenser ..... heldigvis :-)

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits